Youngblood

Flyttekasser og IKEA møbler

 photo mm_zps327bd022.jpg

Må indrømme at jeg elsker Gina Tricot. Kan slet ikke få for mange t-shirts, og den her er ret awesome! – Og har ikke nogle billeder af mit rod og jeg går bare rundt og ser forfærdelig ud, så det er hvad jeg lige ville vise jer.

Undskyld jeg har været ret inaktiv de seneste par dage, men har haft så travlt!
Som i måske ved, så er jeg ved at flytte så har faktisk ikke haft noget fritid. Dagene har stået på at ligge og køre frem og tilbage med alt mit ragelse, og der er meget! Jeg er allerede stødt på et alvorligt problem. Der er slet ikke plads til alt mit tøj og mine sko. Der er jo næsten et ritual om at når man flytter hjemmefra, skal man samle IKEA møbler (og måske få et lille flip). Må indrømme at man skal være ret tålmodig hvis ikke man vil ende i at kaste det hele ud af vinduet. Men jeg har overlevet halvvejs!
Men efter mange timers hårdt arbejde er det ved at give pote. Det er nu begyndt at ligne et hjem, selv om der dog stadig mangler en hel del.
Heldigvis har jeg haft en masse søde venner og familie der har hjulpet mig med at slæbe.

Jeg har købt en router til mit internet, så jeg håber på at kunne få noget net der nede, så jeg kan få opdateret bloggen med nogle billeder fra lejligheden.

Follow on Bloglovin

7

  • Lækre trøjer!:-).

    -Sentopiabyme.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • T-shirts fra GT er bare det bedste!

    // http://heartattaack.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej nej nej er da helt forelsket i den Coca Cola trøje!
    Hah sig til hvis du skal have hjælp! jeg har bygget hele vores stue, hele mit værelse og det meste af gangen, som er IKEA møbler. jeg er snart ekspert altså.;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • fashionfactory

      Ja, det var også den første jeg faldt over! Overvejer stærkt at købe den. 😀
      Hahaha, det er ret badass at være IKEA-ekspert! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Der er kun en ting at gøre – ud med de gamle IKEA møbler og ind med nogle nye fra deres hjemmeside http://www.ikea.com/dk/da/ 😉

    Jeg flyttede selv for et års tid siden og det er et større arbejde end man lige går og tror! Men når man er kommet på plads med det hele, så er det faktisk ganske skønt at starte på en frisk! Vi fandt i hvert fald en masse tøj og andet tingeltangel, som vi fik ryddet ud i, før vi flyttede ind i den nye lejlighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • fashionfactory

      Jeg var lige inde og købe nye møbler, så det ville næsten være synd, haha!
      Ja, der er mange ting man slet ikke tænker på når man står og skal til at flytte, men når man så er i gang kommer man i tanke om alle de ting man skal gøre, eller burde have gjort. Jeg mangler også en masse ting endnu, selv om jeg egentligt havde regnet med det ville være overstået for længst. 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youngblood