If i had some money..

Red so(u)les.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-12kl154003_zps4efc0512.png

 

God aften alle dejlige mennesker. Jeg ELSKER sko, og de her er ikke en undtagelse. Jeg fandt tidligere denne lækre sko fra Christian Louboutin til sølle 945 kr. Christian Louboutin er nok mest kendt for sine røde såler og lækre designs. Ligger selvfølgelig ikke inde med det beløb som jeg kan bruge på et par sko lige nu. Især ikke efter jeg købte mine Jeffrey Campbell i forgårs. Der kommer billeder i morgen). Men de her bliver nok mit næste køb!
Jeg kan bare desværre ikke finde hjemmesiden de var på, men hvis i kender en hjemmeside hvor de kan købes til nogenlunde den pris (eller billigere), så må i meget gerne smide et link.

Follow on Bloglovin

3

  • aya

    Du skal absolut ikke købe Louboutin sko nogle steder fra nettet! Det er fake, fake og atter fake og du kan risikere ikke at du slet ikke får tilsendt varen dvs. Jeg er selv HELT forelsket i CL sko og det er de flotteste sko! Så med det samme du ser de er billigere, så ved du de ikke er til at stole på. Hvis man virkelig vil have et par, er det med at spare og smutte i CL sko i københavn, eller andre butikker i verden. :-)))

    http://byayakarim.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er super svært at finde Boutins til under 1000 kr, så det skal du nok ikke regne med igen! Ofte når de koster under 1500 er de fake.. og så kan man ligeså godt købe nogle billige sorte stilleter, selv putte sort glimmer på og male sålen rød med neglelak (Y) Men ja,… Lou boutins er drømmesko <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • fashionfactory

      Haha, jeg orker ikke rigtigt at lave min helt egne sko nærmest! D:

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If i had some money..