Flyttekasser og IKEA møbler

Edderkoppe drama!

 photo Fotoden03-02-2013kl23512_zpsbd7c8756.jpg

Det her er så første gang jeg sover alene i min nye lejlighed, og alt virker fredligt og idylisk. MEN så sker nok noget af det værste der kunne ske. Første dag jeg flyttede ind, sad der en edderkop oppe i hjørnet, som jeg selvfølgelig skreg op om, mens de andre beroligede mig og sagde at den skulle nok blive fjernet. Men vi glemte selvfølgelig alt om det, og her i aften hvor jeg er ved at rydde mine elskede sko på plads, ser jeg den selvfølgelig komme kravlende hen i mod mig, og selvfølgelig skriger jeg op, paniker, slår den med en sko flere gange, så den ligger flad på gulvet og ringer derefter til min mor som bliver sur over jeg vækkede hende. Nå, men så finder jeg støvsuger frem for at støvsuge den op, men til min store overraskelse er den væk, så er den åbenbart ikke død og er på vej ned i min sko!!! Arh når så heldigvis at støvsuge den  op. Kunne lige forstille mig at stikke foden ned i sådan er klamt kryb i morgen tidlig. Det var nok drama for i aften.. Er i lige så bange for edderkopper som mig? 

Follow on Bloglovin

8

  • Araknofobi, som frygte for edderkopper så smart hedder, stinker.
    Jeg har selv tidligere været hunderæd for de gustne skabninger. Men efter at have arbejdet med vindmøller i et par måneder, fortog frygten sig lidt. Du vil sikkert ikke tro på hvor mange edderkopper der findes i de vindmølletårne – det er helt sindssygt!

    Men hvis du skal kvase dem, så sørg for lige at holde dig for ørene, eller lav noget andet larm inden. Specielt hvis det er en stor én, for man kan altså høre deres skelet knuses, og den lyd hænger bare ved længe. Du vil ikke høre den xD

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • fashionfactory

      Har aldrig hørt nogle edderkopper hvor man kunne høre den blev knus, men det lyder godt nok ret ulækkert. 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeeeej føj for filan! for helt kriller bare af at læse det… hader edderkopper, de er noget af det værste jeg ved… Glad for jeg ikke bor alene endnu! haha.
    Sad engang på min sofa kl 3 om natten, hvor jeg drejer hovedet fordi der er noget der bevæger sig, og fucking lige ved siden af mit hoved på væggen, sidder den største klammo edderkop. Hah vækkede min mor og fik hende til at dræbe den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har nu aldrig været bange for dem 🙂

    Kram<3
    http://www.fashionary.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej jeg hader edderkopper. Og hvis jeg stod i din situation, ville jeg også have skreget op! 😉

    Jeg håber ikke, at du får flere ubehagelige besøg, haha. 😛

    Igen, rigtig cool blog.

    Knus,
    Natasja.
    http://livetbagkameralinsen.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • fashionfactory

      Er glad for at jeg ikke er den eneste. Men regner desværre med at få flere. Har allerede set en hel masse dyr! 😮

      – Tusind tak igen. 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttekasser og IKEA møbler